Cultuursmakers

Damme

Cultuur- en Culinair Festijn 2024

Naar aanleiding van Vlaanderen Feest, geeft Cultuursmakers Damme een festijn voor leden oud en jong, binnen en buiten ... Een hapje en een drankje, ambiance en gezellig toeven in een Damse oase.

Datum: 30/06/2024
Uur: 10:30
Deuren open: 10:30
Plaats: OC De Lieve
Adres: Moerkerkebrug 10, 8340 Damme
Plaats van bijeenkomst: OC De Lieve
Prijs leden: €50 - €25 kinderen jonger dan 12jaar - €10 kansentarief(*)
Prijs niet-leden: €50 - €25 kinderen jonger dan 12jaar - €10 kansentarief(*)
Thema: Culinair
Muziek
Type: Evenement
Foto's: Bekijk foto's van deze activiteit (slideshow)

Overal te lande: Vlaanderen Feest van 28 juni tot 11 juli  ! 

Halfweg het jaar bouwen ook wij een zomerfeestje bij Cultuursmakers Damme. Zondag 30 juni is het verzamelen geblazen voor “onze” zonnewende-ontmoeting: een topgezellige dag met muzikale optredens.

Noteer met stip de datum en schrijf in met vrienden, buren, familie, kinderen, kleinkinderen e.a. Weer of geen weer: altijd wel-KOM, ook alleen !

Niet twijfelen want voor deze vlijmscherpe prijs blijft niemand thuis. 

Bovendien spreekt de zeer comfortabele en luxe locatie, zowel binnen als buiten voor zich. Ook dit jaar voorzien we trouwens weer een hippe stretchtent (bescherming tegen regen of zon maar met de nodige “ademruimte”).

Wat staat er jullie te wachten ? Vijf op een rij !

10u30: Onthaal en hartelijk welkom. Er is ruime parking nabij de locatie, zowel voor auto als fiets. 
11u00: Aperitiefconcert: “BOLERO Entertainment”, een pittige blikopener en achtergrond met allround muziek en evergreens op keyboard en saxofoon. Bijpraten en keuvelen is zeker niet verboden.

  • Ondertussen genieten we van een fijne en sprankelende goed gekoelde  CAVA met de passende hartige hapjes ! 
  • Gelegenheidswoordje vanwege het bestuur en de Burgemeester Joachim Coens.
  • Na deze muziek is het hek van de dam !  Al onze gekoelde dranken (Spaanse wijnen, Dams streekbier e.a.) verdwijnen verder als sneeuw voor de zomerzon en dit tot 18u00.

12u30: NIEUW CONCEPT, andere wijze van gezellig tafelen !!! 

Aanschuiven aan de enige echte “FOODTRUCK”, een gemotoriseerd mini-eetcafé voor frietjes, pasta, vlees- en visbereidingen.  Niemand komt te kort ! 

14u30: Ook de IJSKAR van weleer is van dienst met tongstrelend artisanaal ijs.  En uiteraard… “de  koffie (of thee) staat klaar” !

Vanaf 15u00:  Muzikaal optreden met DE TARGAS, bestaande uit 3 rasechte Dammenaars. Zij brengen ons een potpourri van aangename, herkenbare en onderhoudende melodieën die niemand onberoerd zullen laten om even mee te zingen of een danspasje te wagen. 

  • Wie zijn de bandleden ? Vader en zoon Paul en Jonas Watelle en Jan Couvreur. In stijlvol pak en onberispelijke aanpak, een onvergetelijke middag ! Zij spelen op accordeon, trompet, keyboard en slagwerk ! (Ons bestuur mocht in de voorbije winter hun optreden op de Pier in Blankenberge reeds met bijval smaken, vandaar nu bij ons.)

----------------

Eerst inschrijven, dan betalen!
Klik op de roze balk 'Online Inschrijven', vul het formulier volledig in en klik op 'inschrijven' om te bevestigen. U krijgt onmiddellijk een bedankingsbericht en een bevestigingsmail.

  • Heeft u een ‘UiTPAS Regio Brugge met kansentarief'(*), dan betaalt u €10 p/p. We vragen hiertoe om de optie aan te vinken tijdens het inschrijven. Maakt u voor het eerst gebruik van uw kansentarief bij Cultuursmakers Damme, laat dan uw UiTPASnummer op voorhand weten via email aan damme@cultuursmakers.be of telefonisch aan secretaris Micheline Verscheure op 0478 463782. 
    (*) rechthebbend op verminderd tarief, toegekend door het OCMW of Sociaal Huis van uw gemeente en door deze dienst gekoppeld aan uw UiTPAS Regio Brugge.
  • Iedereen in het bezit van een "UiTPAS" kan 1 punt sparen en desgewenst éénmalig 5 punten omruilen voor 1 drankje(t.w.v max.€3)

Let wel: Indien u betaalt zonder inschrijven of niet hebt betaald binnen de 7 dagen na inschrijving, vervalt uw recht op deelname.

We sluiten af op 24 juni. Annuleringen na deze datum worden niet terugbetaald.

Lukt de online inschrijving niet? Laat het ons direct weten, we helpen je graag telefonisch verder.  
Micheline Verscheure : 0478 46 37 82 / Johan Dessein : 0496 50 66 53 / Annie Van Acker : 0476 42 40 97

------------

Van harte welkom namens het bestuursteam Cultuursmakers Damme,

Rita, Tine, Annie, Micheline, Françoise, Roland, Johan

P.S. Wilt u graag lid worden, dit kan voor slechts 20€ voor het ganse gezin.  Het lidmaatschap blijft geldig tot 31/12/2024 en u geniet van tal van voordelen. Meer informatie is te vinden op deze link.

<
>
x