Cultuursmakers

Damme

Prijsuitreiking Fotozoektochten zomer 2024-VOLZET!

Een gezellige avond waarop alle zoektochters uitgenodigd worden voor de bekendmaking van de winnaars. De prijsuitreiking wordt voorafgegaan door een presentatie over beide zoektochten, zo tonen we waar je welke foto kon terugvinden op het traject en geven duiding over het voorbijgegane in het kader van de respectievelijke thema's 'Kunst in Beeld' en Zorg in de Kijker'. U komt toch ook ?

Datum: 04/10/2024
Uur: 19:00
Deuren open: 18u30
Plaats: CC Rostune Sijsele
Adres: Stationsstraat 13, 8340 Sijsele-Damme
Plaats van bijeenkomst: Stationsstraat 13, 8340 Sijsele-Damme
Prijs leden: gratis
Prijs niet-leden: gratis
Type: Evenement
Foto's: Bekijk foto's van deze activiteit (slideshow)

Inschrijvingen werden afgesloten, we zijn VOLZET !

Alle deelnemers aan de zoektochten-wedstrijd krijgen een persoonlijke uitnodiging om deel te nemen aan de avond waarop de prijzen overhandigd zullen worden.  Wie geen prijs heeft, kan nog steeds in aanmerking komen voor een extra prijs via loting.  Zoals in het reglement vermeld, worden onder alle niet-winnaars per zoektocht 2 prijzen verloot, op voorwaarde dat men aanwezig is.  Dus heb je niet alles gevonden, geen probleem, stuur toch uw antwoordformulier tijdig op, je weet maar nooit! 

Er wordt een presentatie voorzien, waarin alle te zoeken foto's in beeld komen op de plaats van het traject waar ze te vinden waren.

We nodigen meteen ook iedereen, ingeschreven op de nieuwsbrieven, uit om te komen genieten van de presentatie over Brugge, waarin vele mooie onbekende pareltjes getoond worden, die de zoektochters konden aanschouwen. Om praktische redenen vragen we om zich in te schrijven. De nieuwsbrief zal verschijnen op 8 september 2024 om 18uDeelname is voor allen gratis!  Nog niet ingeschreven op de nieuwsbrief, geef dan uw gegevens door via deze link.

De bar zal open zijn, zo kan gezellig nagekletst worden. Er zullen zeker mensen zijn die elkaar al eens tegenkwamen langs het traject, een babbel kan aanvullend en verrijkend zijn. Ook voor wie niet deelnam kan dit een leuke, gezellige avond worden.

Uiteraard voor de zoektochters, niet vergeten de antwoordformulieren in te zenden! Veel succes!

Wij kijken ernaar uit om jullie allen te ontmoeten.

Het Bestuursmakers-team,

Johan, Rita, Tine, Françoise, Roland, Annie, Micheline

N.B. Heb je een UiTPAS, breng deze mee, je krijgt een punt toegekend en je kunt desgewenst punten inruilen.

<
>
x