Cultuursmakers

Sint-Denijs-Westrem

Kerstconcert Arabesk. Zondag 22 december.

Benefietconcert voor de restauratie van de Putkapel.

Datum: 22/12/2024
Uur: 15:00
Plaats: Sint-Dionysiuskerk
Adres: Kerkdreef , 9051 Sint-Denijs-Westrem
Prijs leden: 20€
Thema: Muziek
Type: Podiumactiviteit - concert

Kerstconcert Dameskoor Arabesk in de Dionysiuskerk.

Op 22 december nodigt Cultuursmakers SDW het dameskoor Arabesk uit voor een prachtig Kerstconcert in de sfeervolle Dionysiuskerk van Sint-Denijs-Westrem.

Arabesk is een gerenommeerd koor dat sinds zijn oprichting in 1994 vooral werk voor vrouwenstemmen brengt. Onder leiding van dirigent Marc Van den Borre, die het koor sinds 1998 naar nieuwe hoogtes heeft geleid, brengt Arabesk een zorgvuldig samengesteld repertoire met o.a. werk van Benjamin Britten.

Dit concert belooft een magische avond te worden, gevuld met warme kerstklanken en indrukwekkende harmonieën. Met haar rijke ervaring, waaronder de uitvoering van klassiekers zoals het Requiem van Fauré, het Stabat Mater van Pergolesi, en Vivaldi’s Gloria en Magnificat maar ook successen zoals de finaleplaats bij Koor van het Jaar en prijzen op de Internationale Koorwedstrijd van Vlaanderen, staat Arabesk garant voor een avond van muzikaal topniveau. Het koor zal begeleid worden door de harpiste Jenna Vergeynst.

De opbrengst gaat volledig naar de restauratie van de Putkapel, een waardevol stukje erfgoed dat jouw steun goed kan gebruiken. Zo geniet je niet alleen van prachtige muziek, maar draag je ook bij aan een lokaal cultureel project.

Locatie: Dionysiuskerk, Sint-Denijs-Westrem

Datum: 22 december 2024

Tijd: 15 uur

Tickets: 20€

Laat je hart verwarmen door de muziek en steun een goed doel. Mis deze opvoering niet!

<
>
x